Voor wie?

Voor wie is de Kinemagic douche

 

De veranderende wetgeving verplicht ouderen en minder validen om langer thuis te blijven wonen. Het kinemagic douchesysteem draagt hier uitstekend aan bij, voor u zelf, maar ook voor mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers. Het bied veiligheid, het is praktisch, het is hygiënisch. Het bevordert de zelfstandigheid van senioren, is ergonomisch voor mensen die hulp bieden en wordt binnen 1 dag geplaatst.

 

#

Kinemagic SerineteDe Kinemagic Serenite heeft alles in huis om u in alle rust te laten genieten van een fijne douche, zo heeft het een ondersteuningsbeugel, een opklapbaar zitje en een douchebak met antislipbekleding. DIt maakt deze douche zeer geschikt voor senioren. Bekijk alle modellen »

 

 

Kinemagic DesignDe Kinemagic Design voldoet aan al deze eisen, zo kunt u kiezen voor een hoge­ of half hoge variant, een thermostaatkraan en een grote regendouche om te ontspannen na een lange dag of om ‘s ochtends heerlijk wakker te worden. De Kinemagic XXL douchecabine is er voor iedereen, voor alle wensen en voor elk budget. U kunt zelf bepalen hoe en wat u gebruikt om het in te richten. Bekijk alle modellen »

 

Kinemagic EssentialDe Kinemagic Essential past prima binnen bijvoorbeeld een klein budget, deze cabine is voorzien van een douchebak, panelen en glazen wanden. U kunt u bestaande kraanwerk her gebruiken, of zelf vervangen naar u voorkeur. Bekijk alle modellen »

 

 

De Kinemagic douchecabines zijn er natuurlijk ook voor iedereen die uit praktisch oogpunt het bad willen vervangen door een douche, het levert waterbesparing en is eenvoudig te onderhouden. Een douchecabine waar het hele gezin plezier van heeft en die door de verschillende afmetingen altijd past in de inrichting van u huidige badkamer.

De Kinemagic douchecabine is een comfortabele douche voor:
Senioren
Minder valide mensen
Iemand met een hulpvraag
Grote- kleine gezinnen
Alleenstaanden
Voor iedereen en voor elk budget

De Kinemagic XXL douche biedt
Veiligheid
Comfort
Weinig onderhoud
Hygiëne

#