Douche in 1 dag

Douche in 1 dag
De slimme constructie van de Kinemagic XXL is zo ontworpen om te passen in precies dezelfde ruimte als u oude bad, en kan binnen slechts 1 dag worden geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande leidingen en zelfs uw tegelwerk hoeft niet te worden verwijderd. Geen gedoe en geen geknoei. U heeft weinig overlast, de renovatie is in een oogwenk gerealiseerd.

#

Een veilige douche in 1 dag

Het is geen illusie, het is echt zo simpel, gisteren in bad, vandaag onder uw volledig gerenoveerde douche stappen. Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een schoon opgeleverde badkamer kan stappen. Binnen één dag is uw nieuwe douche klaar voor gebruik.

De installatie van Kinemagic verloopt in drie stappen:

1. Verwijdering bestaande bad
2. Installatie van de douchebak
3. Bevestiging douchewanden, kraanwerk en deur

Douchebak in hoogte verstelbaar

Uw Kinemagic douchebak is in hoogte verstelbaar dankzij de meegeleverde verhogingskit. Met behulp van de verstelbare pootjes kan men de douchebak uitbalanceren. Kinemagic wordt geleverd inclusief afwerkingstrip uit acryl (geborsteld alu-look). Deze worden bij u ter plaatse op maat gezaagd, om de ruimte tussen de douchewanden en uw badkamermuur netjes op te vullen.

Flexibele constructie

Kinemagic is rechts/links omkeerbaar; tijdens de installatie bepaalt u de plaats van de panelen. U hoeft geen tegels te verwijderen. Uw bestaande inrichting blijft behouden. Afvoer en waterleidingen kunnen eenvoudig weggewerkt worden onder of aan de zijkanten van de Kinemagic XXL.

Wilt u ook een douche in 1 dag? Neem dan contact met ons op.

#