Van bad naar douche in 1 dag

Van bad naar douche in 1 dag

Wilt u meer weten over het douche in 1 dag systeem?
Bel dan vandaag 0314-334287 (ma t/m vr van 8:30 tot 17:30)

Waarom Wonior?

Geen verkooppraatjes maar een eerlijk advies
Eigen montage team
Jarenlange ervaring
Persoonlijk contact

Informatie aanvragen

 

 

Veilig Douchen In 1 dag geplaatst Voor wie


Van bad naar douche in slechts 1 dag

In de badkamer gebeuren veel ongelukken. Met name als mensen douchen in een badkuip. Naarmate je ouder wordt , is het steeds lastiger om in en uit bad te stappen. Daar komt bij dat de bodem van het bad erg glad is. Ook bij het uit bad stappen kan er een gevaarlijk situatie ontstaan. Het is namelijk vaak zo dat de tegels in de badkamer nat zijn. Daardoor ligt uitglijden in de badkamer op de loer met alle gevolgen van dien! De Kinemagic inloopdouche biedt de oplossing om binnen afzienbare tijd weer veilig te kunnen douchen.

Veilig douchen voor ouderen en senioren

Uw bad vervangen voor een inloopdouche in 1 dag. Het is mogelijk. Met de Kinemagic inloopdouche vervangt u uw bad voor een cabine en dat in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing. Ook het tegelwerk hoeft niet aangepast te worden. De afvoer en waterleidingen kunnen eenvoudig weggewerkt worden onder of aan de zijkanten van de cabine. De Kinemagic is veilig en toegankelijk door de extra lage instap van slechts 3 cm. De cabine is verder uitgevoerd met een douchevloer die een antislipbehandeling heeft ondergaan, ondersteuningsbeugels en een opklapbaar zitje. Het huidige kraanwerk wordt hergebruikt.

Bent u benieuwd wat voor uw badkamer de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Wonior en laat u dan vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs. Tijdens dat gesprek vertellen we uitgebreid over de mogelijkheden. Bel ons voor een gratis thuisadvies op nummer: 0314-334287. Ook kunt u de cabine bewonderen en wel in Doetinchem aan de IJsselkade 7.

In het kort hoe de installatie van de Kinemagic verloopt!
1. Verwijderen van het bestaande bad
2. Positioneren van de sifon en plaatsen douchebak
3. Bevestiging achterwanden, aansluiting kraanwerk en plaatsing van de zijwanden

In combinatie met het plaatsen van de Kinemagic inloopdouche behandelen we ook vaak de vloertegels in de badkamer. De vloertegels in de badkamer worden in natte omstandigheden vaak erg glad. Wonior biedt een antislipsysteem aan voor een veilige ondergrond in natte omstandigheden. De antislipbehandeling maakt met behulp van een vloeistof microscopisch kleine groefjes in de toplaag van de tegel. Zodra er water op de vloertegel komt kan het water weg door de groefjes en u kunt niet meer uitglijden.