Handicare Simplicity

Kleuren van de Simplicity
Simplicity zand      
Zand      

Wonior is dealer van Handicare trapliften. Kies voor kwaliteit en service! Altijd een “oplossing op maat”.

Rechte traplift Handicare Simplicity;
Bent u op zoek naar een voordelige en veilige trapliftoplossing?
Als u op zoek bent naar een voordelige trapliftoplossing, dan is de Handicare Simplicity precies de traplift voor u. Met de Handicare Simplicity bespaart u kosten op de aanschaf van uw lift, zonder dat u afbreuk doet aan uw veiligheid.

 

Welke gemakken biedt de Simplicity?
De bediening is in overleg met ergotherapeuten ontwikkeld. Hierdoor is de traplift eenvoudig te bedienen, ook door mensen die moeite hebben hun gewrichten te bewegen. Bijvoorbeeld wanneer u reuma heeft.     
De stoel van de Simplicity is bekleed met een zandkleurige stof in leernerf die gemakkelijk te reinigen is. Voor uw veiligheid leveren wij de Handicare Simplicity standaard met een veiligheidsgordel. U heeft bovendien de keuze uit een groot aantal verschillende functies.

 

Welke functies biedt de Simplicity?
Een van de gemakken van de Simplicity is de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de traplift niet op één punt geparkeerd hoeft te worden om op te laden. Hierdoor heeft u het gemak dat de lift over de gehele lengte van de rail wordt opgeladen zodat u altijd naar boven of beneden kan!

De Simplicity biedt verschillende opties. Zo is de Simplicity uitgevoerd met de handmatig opklapbare voetenplank. Het opklappen van de voetenplank zorgt ervoor dat de traplift nog minder ruimte op de trap inneemt.

Naast de handmatig opklapbare voetenplank kunt u kiezen voor een automatische schuifrail.

De automatische schuifrail is een ingenieus systeem: De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap nu op- of afgaat met de traplift, zal de rail over de trap met u meebewegen. Voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen, heeft de rail het eindpunt al bereikt. Hierdoor kunt u veilig afstappen. Dit is een handige oplossing wanneer zowel boven- als onderaan de trap de vrije doorgang wordt geblokkeerd door de rail.

Belangrijkste kenmerken;

? Voordelig en veilig
??Uit te breiden met automatisch opklapbare voetenplank of schuifrail
??Uitbreidbaar met automatisch bedienbare voetenplank
??Continue oplaadfunctie
??Maximaal draagvermogen 140 kg.

?Wanneer u kiest voor een schuifrail is dit 120 kg.

Informatie aanvragen