Handicare Simplicity +

Kleuren van de Simplicity +
Simplicity + blauw Simplicity + cacao Simplicity + grijs Simplicity + groen
Blauw Cacao Grijs Groen
Simplicity + robijnrood Simplicity + zand    
Robijnrood Zand    

Wonior is dealer van Handicare trapliften. Kies voor kwaliteit en service! Altijd een “oplossing op maat”.

Rechte traplift Handicare Simplicity +;
U wilt een voordelige traplift met automatische functies?
Handicare Simplicity + is de luxe variant van de Simplicity. De Simplicity + is de voordelige en veilige lift van Handicare gecombineerd met het comfort van automatische functies. De stoel is bovendien verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 

Welke functies biedt de Simplicity +?
Net als de Simplicity wordt de Simplicity + uitgevoerd met de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de accu van uw traplift over de hele lengte van de rail opgeladen wordt. Hierdoor kunt u de lift op elk punt op de trap stilzetten en wordt hij altijd opgeladen. Voor uw veiligheid leveren wij de Simplicity + standaard met een veiligheidsgordel. 

De Simplicity + is leverbaar met een aantal automatische opties. De volgende opties zijn mogelijk: 
Automatisch of handmatig bediende opklapbare voetenplank: Hiermee kunt u de voetenplank omhoog klappen waardoor de traplift zo min mogelijk ruimte op de trap inneemt
Klaprail: Wanneer u in uw huis te maken heeft met een deur die naast de trap uitkomt, dan is de klaprail een ideale oplossing. Dankzij de klaprail kunt u het onderste gedeelte van de rail wegklappen waardoor de rail geen blokkade kan vormen.
Automatische schuifrail: De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap nu op- of afgaat met de traplift, zal de rail over de trap met u meebewegen. Voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen, heeft de rail het eindpunt al bereikt. Hierdoor kunt u veilig afstappen. Dit is een handige oplossing wanneer zowel boven- als onderaan de trap de vrije doorgang wordt geblokkeerd door de rail.
Automatisch of handbediende draaifunctie van de stoel: wanneer u bovenaan de trap bent aangekomen, draait de stoel in de richting van de overloop zodat u gemakkelijker af kunt stappen. 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Simplicity+?
? ?Continue oplaadfunctie
? ?Stoel in 6 verschillende kleuren leverbaar
? ?Stastoel mogelijk
? ?Uit te breiden met automatisch opklapbare voetenplank

Uit te breiden met klaprail of automatische schuifrail
? ?Uit te rusten met automatische draaifunctie van de stoel
? ?Standaard maximaal draagvermogen 140 kg.
?Wanneer u kiest voor een schuifrail is dit 120 kg. 
? ?Dé voordelige oplossing met automatische opties

Informatie aanvragen