Handicare 2000

Kleuren van de Handicare 2000
Handicare 2000 blauw Handicare 2000 cacao Handicare 2000 grijs Handicare 2000 groen
Blauw Cacao Grijs Groen
Handicare 2000 robijnrood Handicare 2000 zand    
Robijnrood Zand    

Wonior is dealer van Handicare trapliften. Kies voor kwaliteit en service! Altijd een “oplossing op maat”.

Traplift met bocht(en) Handicare 2000;
De traplift voor krappe bochten!
Wilt u een traplift strak aan de binnenzijde van de trap?
De Handicare 2000 heeft zo’n uniek ontwerp dat er geen andere lift op de markt bestaat die zo een krappe bocht kan maken! Hierdoor kunnen andere traplopers optimaal gebruik blijven maken van de trap. 

Welke gemakken biedt de Handicare 2000?
De Handicare 2000 heeft een dubbele, ronde rail. Deze rail is leverbaar in alle kleuren. De stoel van de Handicare 2000 is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Dankzij de keuze uit zes verschillende kleuren bekleding en verschillende kleuren rails is de lift volledig aan te passen aan uw interieur!
Dankzij de verschillende functies die Handicare u biedt, kunt u uw traplift ook nog eens geheel naar eigen wens laten produceren! 

Welke functies biedt de Handicare 2000?
Standaard wordt de voetenplank van de Handicare 2000 handmatig opgeklapt. Hierdoor neemt de traplift zo min mogelijk ruimte in op de trap. Daarnaast is de op maat gemaakte rail zo ontworpen dat deze precies op uw trap aansluit en zo veel mogelijk ruimte op de trap vrij laat.
U kunt kiezen uit verschillende opties om het bedienings- en gebruiksgemak van de Handicare 2000 zo groot mogelijk te maken:
Automatische draaifunctie van de stoel: Wanneer u op de verdieping bent gearriveerd, zal de stoel automatisch in de richting van de overloop draaien. Hierdoor kunt u gemakkelijker afstappen.
Automatisch opklapbare voetenplank: standaard is de voetenplank al handmatig op te klappen. Met de automatische optie wordt de voetenplank automatisch opgeklapt wanneer u de traplift niet in gebruik heeft.
Automatische klaprail: de klaprail zorgt ervoor dat het laatste gedeelte van de rail bovenaan de trap geen obstakel vormt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer zich naast de trap een deur bevindt.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Handicare 2000?
• Krapste binnenbocht op de markt
• Uit te voeren met automatische opties
• Voorzien van dubbele ronde rail
• Geleverd met twee afstandbedieningen
• Keuze uit 6 kleuren bekleding voor de stoel
• Rail beschikbaar in alle kleuren
• Maximaal draagvermogen 115 kg.
• Optioneel extra draagvermogen 137 kg. 

Handicare levert de 2000 met twee afstandsbedieningen zodat u de lift, zodra deze is opgeklapt, naar het laadcontact boven kunt sturen en u meer vrije ruimte hebt in uw gang. Net als alle andere trapliften van Handicare beschikt deze traplift over een accu waardoor u, ook in het geval van stroomuitval, gebruik kunt blijven maken van de traplift. Hierdoor hoeft u dus niet bang te zijn dat u tijdens een stroomstoring niet meer naar boven of beneden kunt.

Informatie aanvragen