Traplift kopen?

Bent u opzoek naar een traplift?

trapliftAls u niet meer goed de trap op kunt – misschien onverwacht of na een ziekenhuisopname – staat u voor een probleem. Hoe komt u veilig boven? Misschien denkt u al aan verhuizen. Maar wat Wonior betreft, is dat niet nodig. In vrijwel elke woning kunnen wij een traplift monteren. Of het nu gaat om een rechte traplift of een traplift met bochten, Wonior zal u een prima voorstel doen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken in ons informatiecentrum. Wilt u een traplift kopen in Doetinchem en omstreken in de Achterhoek? U bent van harte welkom aan de IJsselkade 7 in Doetinchem.

Een traplift is in feite een rail die een stoel naar boven geleidt door middel van een elektromotor. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt. Daarom hebben al onze trapliften een ergonomische stoel waar u bovendien gemakkelijk op- en afstapt. De elektromotor is geruisloos, de bediening eenvoudig. Of uw trap nu recht is of verschillende bochten/hoeken heeft, Wonior heeft voor elke trap een oplossing. Onze adviseur komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en u advies te geven.

Een traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel. De stoel is gemonteerd op de motorunits. Wanneer u van de traplift gebruik maakt, beweegt de stoel zich zijwaarts voort over de rail. De rail kan aan de binnen- of buitenkant van de trap gemonteerd worden. Dit is afhankelijk van de trapsituatie en uiteraard, wat zijn uw wensen? Door met elkaar te overleggen komen we uiteindelijk voor u uit bij de best passende oplossing.

Verschillende types trapliften voor senioren

U kunt bij Wonior kiezen uit verschillende trapliften. Wanneer die keuze is gemaakt kunt u de traplift aanpassen naar uw eigen smaak en interieur. U kunt bijvoorbeeld nog de kleur van de rail kiezen maar ook de kleur van de stoel. Er zijn ook mogelijkheden om de traplift te voorzien van automatische opties. Hierover kunnen we in een persoonlijk gesprek u meer over vertellen en voorzien van de juiste informatie. Kunt u ervan uitgaan dat trapliften veilig zijn? Ja hoor, dat kunt u! Onze trapliften zijn getest en gekeurd door de TÜV en het Liftinstituut. Van deze twee wereldwijde onafhankelijke keuringsinstellingen hebben we keurmerken ontvangen en tonen de veiligheid aan van onze trapliften. Wanneer de traplift bij u thuis gemonteerd is, zal de monteur eerst zelf de traplift testen. Nadat de monteur 100% overtuigd is van de goede werking en veiligheid van de traplift zal de monteur u een uitgebreide uitleg geven van het gebruik van de traplift.

traplift kopen of huren?

Een traplift kunt u kopen of huren. Met het kopen van een traplift investeert u in uw veiligheid in huis. Met de aanschaf van een traplift kunt u langer zelfstandig, veilig en comfortabel blijven wonen! Dat soort zaken zijn natuurlijk niet in geld uit te drukken. Aangezien de aanschaf van een traplift een flinke investering kan zijn, willen wij u hierover graag inlichten. Vrijblijvend komen we dan ook bij u langs om de uitvoering van de traplift en de aanschafsprijs samen met u te bespreken. Er zijn, zoals gezegd, mogelijkheden om een traplift te huren. Het huren van een traplift kan tijdelijk of permanent zijn. Er kunnen financiële of persoonlijke redenen zijn om de traplift te huren of te kopen. Wij bieden u altijd een oplossing op maat! Wanneer u besluit de traplift te huren dan is dit inclusief montage van de traplift, het onderhoud en de demontage. Er is wel een minimale huurperiode en die bedraagt 12 maanden.

Informatie aanvragen

Traplift met bocht 1

Traplift met bocht(en)

Handicare Van Gogh

Traplift met bocht 2

Traplift met bocht(en)

Handicare 2000

Traplift met bocht 3

Traplift met bocht(en)

Handicare Rembrandt

Traplift recht 1

Traplift recht

Handicare 1000

Traplift recht 2

Traplift recht

Handicare Simplicity +

Traplift recht 3

Traplift recht

Handicare Simplicity

Informatie aanvragen